Colegii ei de breasla spun ca atunci cand s-a casatorit cu chipesul Cristea Avram actrita era mai fericita ca oricand, iar cand a adus pe lume pe fiul ei, Alexandru, era in al noulea cer.

A fost cea mai frumoasa perioada din viata Olgai Tudorache. De fapt, spunea asta si dupa multe decenii. Olga Tudorache a povestit despre fiul sau ca este cel mai mare succes al ei, scriu jurnalistii Click.ro

“Cel mai mare succes din viata mea, cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata mea este baiatul meu, pe care l-am avut cu actorul Cristea Avram. si aici am avut noroc. Eu nici n-am stiut cand a trecut prin scoala si el a fost mereu sef de promotie. Sunt minunati amandoi, si el, si nepotul meu, fiul lui, care a implinit acum trei ani (n.r. interviul era in 2000). Succesele cele mai mari le-am avut in viata, nu pe scena”, spunea Olga Tudorache, in timp ce plangea cu suspine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La scurt timp dupa ce Cristea Avram a parasit-o, in 1966, Olga Tudorache a jucat doar pe scena si nu a mai filmat pana in 1970. Pe scena, purta peruci care ii ascundeau parul bogat.

Legenda spune ca in acest fel masca faptul ca ii albise parul peste noapte, dupa ce a fost parasita fara scupule de sotul ei mult iubit, care facuse o pasiune pentru actrita Marina Vlady.

Olga ar fi albit complet in noaptea in care a Cristea Avram a parasit-o pentru totdeauna.

Asa se face ca ne-o amintim pe marea doamna a teatrului romanesc doar cu parul nins. Olga Tudorache a fost discreta si refuza sa vorbeasca despre viata personala. insa, apropiatii stiau cata suferinta poarta in inima marea artista.

Sursa foto: Digi24


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si