Close sidebar
Close sidebar

Povestea trista a Marinelei Chelaru! Actrita traieste un cosmar dupa ce a facut infarct! "M-as duce sa muncesc, dar nu am unde"

Marinela Chelaru nu trece printr-o perioada prea buna.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Marinela Chelaru a suferit un infarct in luna aprilie, iar acum este in plina recuperare. Uitata de toata lumea, actrita se plange ca vrea sa munceasca, dar nu are unde.

Marinela marturiseste ca a inceput sa se simta mai bine si si-ar dori sa munceasca, insa nimeni nu vrea sa ii ofere un contract.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Acum sunt bine, ma recuperez, nu am avut alte complicatii, m-am mai linistit. Ma bucur ca dupa o luna de la interventia chirurgicala am putut sa si sofez. Mai simt o durere in inima, dar este ceva normal. Nu pot face foarte mult efort acum, mananc normal si sanatos, imi iau medicamentele, ma odihnesc.

De-abia peste o luna cred ca o sa ma recuperez complet", a declarat Marinela Chelaru pentru click.ro.

Cu durere in suflet si in glas, Marinela Chelaru marturiseste: “Simt ca se apropie pensia. Nu am momentan spectacole, m-as duce sa muncesc, dar nu am unde. Nu am solicitari deloc!”

Contactat de jurnalistii de la Click, liderul Grupului Voua, in care a mai activat Marinela Chelaru, Adrian Fetecau a declarat: "Ea a fost la petrecerea noastra de 36 de ani si am simtit ca am reintregit familia.

O asteptam la spectacole, am inteles ca acum e bine dupa o operatie grea  pe inima, care a durat 6 ore. Are o cicatrice imensa pe mana stanga prin care i-au fost bagate firele. Ea are o fobie, nu iese din Bucuresti, nici macar la aeroport sa ia pe cineva, nu urca nici in lift”. De altfel, actrita a recunoscut ca ii este frica sa plece din Capitala. ”Nu am parasit Bucurestiul, mi-e teama ca mi se va face rau si nu voi gasi imediat un medic care sa ma ajute.
Aici, in Capitala, sun la Salvare, vine imediat cineva sa ma salveze!”, a mai spus Marinela Chelaru.

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI