Cățelușa a fost găsită în localitatea Green Bay, statul Wisconsin. Era legată de un hidrant de incendiu. O organizație caritabilă dedicată protejării animalelor fără stăpân a intervenit rapid pentru a evalua situația. Lângă pui se afla un ghiozdan plin cu obiecte pentru câini, împreună cu o scrisoare emoționantă de la fostul său stăpân.

Stăpâna a renunțat la cel mai bun prieten al ei din cauza luptei pe care o duce cu cancerul

Cu toate că echipele de salvare nu au dezvăluit complet conținutul scrisorii, au explicat că stăpânul a abandonat câinele într-o situaţie disperată, fiind bolnav de cancer și rămânând fără adăpost. Ei i-au adus mulţumiri pentru modul în care s-a asigurat că patrupedul a fost lăsat într-o stare bună și în siguranță, prin intermediul unei scrisori emoționante care a mișcat profund inimile oamenilor.

„Vedem iubirea în modul în care i-ai legat lesa, astfel încât să nu fie lovită de nicio maşină. Vedem iubirea în felul în care ai lăsat-o în mijlocul unui cartier în care să poată fi găsită rapid. Vedem dragostea ce i-a fost oferită în cât de fericită şi sănătoasă pare căţeluşa. Şi vedem dragostea în biletul pe care l-ai lăsat, rugând ca cineva să o ajute atunci când tu nu mai poţi”,  a fost mesajul transmis de fundaţie prin intermediul scrisorii.

Citește și: Povestea femeii care la 74 de ani s-a întors la muncă de teama să nu rămână pe străzi. Carolyne Martine este bunică pentru 4 copii și nu credea că se va întoarce la muncă la vârsta ei

Grupul responsabil de salvarea și adăpostirea animalelor fără stăpân a dorit să-și exprime recunoștința către proprietarul patrupedului: „Vedem că ai făcut ceea ce credeai că este mai bine pentru animăluţul tău şi suntem recunoscători pentru compasiunea ta”.  

Mai târziu, posesorul micuței cățelușe a ales să împărtășească în mod anonim, cu echipa de la CNN, motivul pentru care a luat decizia de a se despărți de iubita sa patrupedă, deoarece se confrunta cu lipsa unui adăpost și urma un tratament de chimioterapie.

Identitatea femeii în cauză a fost păstrată confidentială. Ea a povestit că a sunat la șapte adăposturi, încercând să găsească o locație sigură pentru cățelușa ei în vârstă de 6 ani, însă nimeni nu a fost dispus să o primească. Confruntată cu lipsa altor opțiuni, femeia a legat câinele de un hidrant și a așteptat în umbră, asigurându-se că animalul este în siguranță și va fi descoperit de cineva.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A fost cel mai rău, a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea. Când am legat-o de hidrant, i-am văzut fața care-mi spunea: «Mamă, ce, ce, ce se întâmplă aici?». Ea a fost viața mea, dar știu că va fi într-un loc mai bun”,  a precizat proprietara căţeluşei în interviul pentru jurnaliștii de CNN.

Povestea cățelușei a ajuns la inimile a mii de oameni

Povestea a devenit rapid virală, cu oamenii manifestând empatie față de dificultățile prin care trece proprietara patrupedului.

Ce trist, dar este minunat din partea voastră să lăsaţi o scrisoare deschisă atât de plină de compasiune către fostul ei proprietar”.

„Îmi dau lacrimile citind. Cea mai grea decizie pe care ar fi putut să o ia.”

„Această poveste mi-a adus lacrimi nu numai pentru căţeluşă, ci și pentru fostul proprietar.

Ce durere de inimă trebuie să fi fost pentru amândoi”.

„Știu că ți-a fost extrem de greu să o abandonezi, dar e de apreciat că ai urmărit-o în continuare pentru a te asigura că e bine. Îţi doresc tot ce e mai bun şi o recuperare rapidă în bătălia cu sănătatea”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

E ca şi cum ai renunţa la un copil. Sfâşietor!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Totuși, povestea are un final fericit, deoarece cățelușa a fost adoptată de o familie iubitoare la doar două săptămâni de la momentul în care a fost abandonată pe marginea drumului, potrivit Daily Paws.

Citește și: Mama tinerei cu cetățenie germană care ar fi fost ucisă la festivalul din Israel este sigură că fiica ei este în viață: „Este într-un spital din Gaza!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si