Văzută fără loc de muncă și fără un acoperiș deasupra capului, românca și-a întins niște pături pe o bancă dintr-o stație de autobuz, mai exact în cea din San Pasquale, Marcianise. Aici, femeia și-a improvizat un pat. Lângă ea avea o valiză colorată, ân care se aflau puținele lucruri personale pe care le mai avea cu ea.

Potrivit jurnaliștii italieni, nu ar fi prima dată când românca ajunge să doarmă pe străzi.

Și în cursul anului 2021, moment în care și atunci a rămas fără loc de muncă, și-a găsit un loc de dormit pe aceeași bancă.

Citește și: Un român a ocupat ilegal o locuință din Italia dându-se drept carabinier. Bărbatul a fost arestat într-un autocar cu destinația Franța

De această dată, Pino Grazioli, un jurnalist italian cunoscut pentru transmisiunile sale live pe pagina sa de Facebook, a ajutat-o pe româncă, ducând-o la Napoli, acolo unde o familie i-a oferit un loc de muncă ca îngrijitoare.

Internauții susțin că românca nu vrea să fie ajutată

„Doamnă, acum vă vom duce la Napoli, unde veți avea un loc de muncă și cazare, nu veți mai dormi pe bancă”, se poate auzi jurnalistul italian în videoclipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Pino, acea femeie nu vrea să primească ajutor. În câteva luni, va fi din nou pe bancă.”, a atenționat unul dintre internauți.

Citește și: Descoperire macabră pe aeroport! Un bărbat a fost găsit fără suflare în trenul de aterizare al unui aeronave

„Dragă Pino Grazioli, doamnei i-a fost oferit ajutor de mai multe ori, nu numai de către Biserica din oraș, ci și de cetățenii care i-au pus la dispoziție cazare.

Doamna a refuzat mereu ajutorul. Marcianise a făcut ce a fost posibil și, fără îndoială, doamna și-ar fi găsit de lucru cu vreo familie. Este important să nu transmitem mesajul că am fi un oraș neprimitor. Vă mulțumesc pentru că îi puteți da speranță pentru un viitor demn. Bună treabă!”, a mai atenționat cineva în secțiunea de comentarii.

Citește și: VIDEO- O româncă a păcălit un pensionar italian și a obținut 300.000 de euro de la el/ ”E fals. Totul e un fals”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si