Incidentul a avut loc in 2016, cand femeia se afla la un foc de tabara. Flacarile i-au explodat in fata cand cineva a aruncat benzina peste foc. Courtney a fost transportata de urgenta la spital si a stat in coma indusa mai bine de o luna.

Dupa doar doua luni, femeia a ajuns pe strazi dupa ce a ramas fara loc de munca, iar sotul ei a parasit-o.

A luptat neincetat, fiind supusa aproape lunar unei interventii chirurgicale. Nu s-a dat batita de dragul fiicei sale.

„Am invatat sa fac totul, din nou. Aproape am lesinat cand m-am uitat prima data in oglinda( Vezi  AICI  imagini cu tanara).  A fost ingrozitor. Oamenii se uita la mine ca la un monstru”, a povestit tanara, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„O noua lovitura a fost cand sotul meu m-a parasit. L-am implorat sa se reintoarca spunand ca fiica noastra nu merita asa ceva, insa a spus ca nu se poate descurca cu mine asa. Am vrut sa renunt de multe ori, insa m-am gandit constat la fiica ea”, a mai povestit Courtney.

Facturile mari si cheltuielile zilnice le-au lasat fara casa, insa comunitatea si biserica au venit in sprijinul lor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si