Joi, 11 august 2022, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul unic a trimis de urgență un echipaj de tip B, de la SAJ Cisnădie, în localitate, la un incendiu care izbucnise la una dintre case.

Citeste si: El este tânărul care a murit înecat la Costineşti. Aurel avea 21 de ani şi lucra la unul din barurile de pe plajă

În momentul în care echipajul SAJ a ajuns la fața locului, salvatorii au fost informați de o femeie care se autoevacuase din imobil că tatăl ei se află încă în casă. În acel moment, ambulanțierul a spart un geam și dând dovadă de curaj și stăpânire de sine a întrat în imobilul aflat in flăcări și a evacuat bărbatul în stare de inconștiență, pe brațe, fiind ajutat de un vecin și o colegă de lucru, Mirela Toader-Seciu.

Care este starea bărbatului în vârstă de 55 de ani

"Incendii de o asemenea anvergură nu am avut niciodată. Când am ajuns acolo era fata victimei în stradă, plângea, striga la noi să o ajutăm pentru că tatăl ei era înăuntru, era într-o cameră în spatele clădirii în curte, la parter. I-am văzut piciorul prin geam. Era un fum dens, negru. Am forțat geamul, l-am luat în brațe, și am reușit să-l scot pe pervaz.

M-a ajutat colega mea și mai era un vecin acolo care m-a ajutat și am reușit să ies și eu la timp", a mărturisit bărbatul pentru jurnaliștii de la  Turnul Sfatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Iată ce pățesc petrecăreții care dau muzica la maxim. Se întâmplă într-un județ din România

Bărbatul în vârstă de 55 de ani salvat din incendiu se afla în stare de inconștiență și a fost preluată de către un echipaj Smurd  C1 și transportat intubat la UPU Sibiu. După ce a scos victima din casă, geamurile clădirii au explodat.

"A fost o reacție normală, adrenalina de moment. A fost una dintre cele mai intense intervenții, colega mea m-a ajutat enorm, am făcut o echipă bună. Acum am plecat direct la Păltiniș, la un copil traumatizat critic, căzut cu bicicleta", a mai dezvăluit Emil pentru sursa citată.

Citeste si: Despăgubirile uriașe pe care le-a obținut un bărbat după ce a fost mușcat de un câine maidanez. Ieșeanul va încasa o sumă mare de bani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si