Close sidebar
Close sidebar

Povestea unui învingător! Constantin Cazac a rămas fără ambele mâini, însă învață să se descurce sigur! Folosește și mobilul!

Pentru Constantin Cazac, un bărbat care a rămas fără ambele mâini, după ce le-a prins într-un utilaj agricol, anul trecut în octombrie, părea că viața s-a încheiat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Constantin Cazac, un bărbat de 40 de ani din localitatea suceveană Bădeuți, a avut anul trecut un accident care i-a schimbat total viața. Dintr-un bărbat muncitor, care își întreținea familia, a ajuns un neajutorat, care nu putea să bea nici apă fără ajutor, însă povestea lui este cea a unui luptător.

Constantin era instructor auto, dar lucra și pe câmp. La muncă pe câmp era când i s-a întâmplat nenorocirea, când utilajul cu care lucra s-a defectat. ”Am vrut să verific utilajul care nu funcţiona. M-am dat în jurul lui, am alunecat, m-am împiedicat în ceva, am căzut pe utilaj. Prima dată mi-a prins mâna stângă. Eram singur, lucram singur, nu era nimeni în jurul meu.

Am leşinat şi am căzut pe utilaj şi mi-am prins şi cea de-a doua mână. Am rămas acolo o perioadă de timp până când am fost găsit de o persoană de aici din sat, care era tot la recoltat porumb”, a povestit bărbatul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A fost dus de urgență la spital, însă rănile erau profunde și pierduse mult sânge, așa că medicii nu au putut să-i salveze membrele și chiar viața lui a fost pusă sub semnul întrebării o bună perioadă.

A stat câteva săptămâni în spital și a crezut că totul s-a sfârșit pentru el.

Citeste si: Femeie desfigurată de fostul iubit, din gelozie. A bătut-o și i-a dat cu televizorul în cap: "Mă omori, oprește-te!"

Citeste si: Scara pe care se crede că a păşit Iisus înainte de răstignire a fost deschisă pentru public după 300 de ani

Acum, încet, încet a învățat să trăiască așa și reușește prin eforturi enorme să se descurce, vrea să nu fie o povară în casă, însă speră într-o minune care să-i dea ”mâini noi”. Până atunci, a învățat să se folosească de alte părți ale corpului pentru a se descurca. De exemplu, reușește să folosească telefonul mobil cu ajutorul...nasului!

Constantin Cazac a rămas fără ambele mâini! Costul unei mâini bionice ajunge la 30.000 de euro

Constantin Cazac este tatăl unui băiat de 14 ani, care are un mesaj emoționat pentru toți cei care vor și pot să-l ajute pe tatăl său. ”Până în octombrie anul trecut aveam mii de vise, unul mai mare și mai frumos decât altul. Acum am unul singur. Îmi doresc cu disperare ca tatăl meu să aibă din nou mâini. Vreau să mă poată îmbrățișa așa cum făcea până nu demult. Vreau să mă mai pot juca împreună cu el și să-mi întindă mâna când am nevoie de sprijinul lui. Mă doare sufletul când îl văd cât suferă și cât de mult plânge în fiecare zi, Este un om harnic și bun și merită să aibă o viața normală. Medicii i-au spus că două proteze l-ar putea salva de la izolare, dar costurile unei singure mâini bionice depășesc 30.000 de euro”, este mesajul băiatului lui Constantin Cazac.

Persoanele care vor să-l ajute pe bărbat să aibă din nou mâini, pot dona în conturile deschise la BRD Rădăuți

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

RO08BRDE340SV72207713400 – în euro

RO12BRDE340SV72207633400 – în lei

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI