Scandalul Stafilococului Auriu ia amploare la maternitatea Giulesti. Alti nou-nascuti au fost infectati, 10 copii sunt internati, iar DSP a decis sistarea de urgenta a internarilor. Bacteria a fost descoperita la 11 dintre angajati de la Giulesti, dar cu toate acestea reprezentantii spitalului spun ca nu exista probe care sa arate ca maternitatea este de vina.

Din acel moment la maternitatea Giulesti nu s-a mai efectuat nicio interventie chirurgicala, iar toti pacientii noi au fost redirectionati catre alte unitati spitalicesti.

Asta, dupa ce DSV a descoperit ca mai multi angajati erau purtatori ai stafilococului auriu, bacterie care a dus la infectii grave pentru unii dintre nou-nascuti. Reprezentantii institutiei spun ca nu isi pot da seama cum s-a ajuns in aceasta situatie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Parintii copiilor depistati cu bacteria povestesc clipele de groaza prin care au trecut cu micutii. Sunt hotarati sa dea in judecata personalul medical. Medicii de la Maternitatea Giulesti spun ca dupa sistarea activitatii, institutia nu va mai avea bani pentru plata salariilor, iar ei se tem ca vor ramane in prag de sarbatori fara niciun fel de  sursa de venit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si