Connie White, din Falkirk, Scoția, a pozat sâmbătă seara într-o rochie roșie stând în fața unei oglinzi din apartamentul propriu.

Connie a vrut să își salute prietenii și să le arate ținuta de seară, postând poza pe Instagram, dar nu își imagina ce va urma.

Citeste si: Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru Dan Bittman: ” Problema e că nu-s toți deştepți ca tine, țara e plină de proşti ca mine!”

Poza indecentă a strâns 23.000 de like-uri

Când vizitatorii paginii ei au aruncat o privire atentă asupra imaginii și au lăsat mesaje în comentarii, tânăra de 22 de ani și-a dat seama că ceva este în neregulă cu imaginea.

Oglinda din spatele lui Connie reflecta chiar între picioarele ei exact piciorul unui scaun din mobilierul de epocă din casă. Asta i-a determinat pe amicii virtuali să-i spună că seamănă cu ceva mult mai necuviincios.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sărut pasional în casa "Puterea Dragostei". "Unii numesc asta karma"

Potrivit Mirror.co.uk, Connie a retransmis poza pe  Twitter  cu mențiunea: "Am postat asta pe instagram și cineva a comentat că am un lucru inadecvat între picioare. Prea amuzant ca să nu o distribui și aici".

Postarea a strâns 23.000 de like-uri și 1.200 redistribuiri pe Twitter.

Unii nu și-au putut da seama care e anomalia, dar Connie le-a explicat în cuvinte mai explicite. 

Detaliul nefericit din fotografie - reflexia unui picior de scaun în oglindă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si