Alexandra Beatrice de la „Puterea Dragostei” arăta cu totul altfel înainte de a-și face operații estetice. Blondina era brunetă pe atunci, avea un alt stil vestimentar și nu avea silicoane sau intervenții chirurgicale la față. În perioada în care a devenit mămică, Alexandra era de nerecunoscut.

Alexandra era și mai slabă, nu avea tatuaje și nu se machia.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite: „Mi-a zis că umblu cu iubitul ei!”

poze-cu-alexandra-de-la-puterea-dragostei
Alexandra, în adolescență.[Sursa foto: Instagram]

Cine este, de fapt, Alexandra de la „Puterea Dragostei”

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Toți cei care o cunosc îi spun Alexandra. Este pasionată de social media, ca și sora ei mai mică, Adriana. Asumată din fire, a menționat încă din prima clipă că a fost căsătorită.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce i-a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei” iubitei sale chiar de ziua ei. Mesaj emoționant pentru Alexandra

Fanii emisiunii de la Kanal D au transmis că este de nerecunoscut. Blonda din Vaslui își caută un soț și un tătic pentru fetiță. Atât ea cât și Adriana, sora ei, vor să-și găsească jumătatea. Alexandra și Adriana, surorile sezonului 3 din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, spun că nu au aceleași gusturi la bărbați.

Citeste si: Imagini de infarct cu Berna de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost surprinsă la piscină

poze cu alexandra de la puterea dragostei
Alexandra de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Alexandra de la Puterea Dragostei este divorțată și are o fetiță de cinci ani. A intrat în emisiune pentru a se mărita, mai ales că are rochia de mireasă pregătită pentru marele eveniment. În prezent, blondina formează un cuplu cu Codruț Pop.

Cei doi au planuri mari de viitor.

Citeste si: Despărțire definitivă între Maria Lungu și Cristian Marinescu la Puterea Dragostei

Citeste si: Bogdan Mocanu, mai îndrăgostit ca niciodată! Declarație de dragoste pentru iubita lui misterioasă: ”Prima și unica...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si