Tânărul se numește Diego James Gettler și are 28 de ani. Acesta a acostat o fată în fața unei școli din Colorado pe 23 septembrie, potrivit autorităților. Ea tocmai ajunsese la școală și aștepta pe treptele din fața instituției, moment când Gettler s-a apropiat de ea și a abordat-o, scrie The Independent.

Bărbatul ar fi răpit-o pe copilă

Atunci, bărbatul a înșfăcat-o, apucând-o din spate cu mâinile de talie și prinzându-i și mâinile ”,

potrivit poliției. În momentul în care a fost ridicată în brațe de bărbat, minora a început să țipe, iar el i-a acoperit gura cu mâna. Fata s-a luptat însă cu răpitorul ei, reușind să-i dea jos masca de pe față, moment în care acesta s-a speriat și a fugit.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut după ce a cerut suma de 3.500 de euro pentru a facilita admiterea unui elev la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr"

Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce alerga spre mașină. După ce poliția a distribuit în presă imagini cu acesta, părinții săi l-au recunoscut și au anunțat imediat autoritățile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Părinții lui au spus că Diego are și conduce un autoturism Saturn Aura gri care este avariat pe partea șoferului ”, având exact semnalmentele mașinii bărbatului suspectat de răpire.

Citeste si: Gestul șocant a lui Kadîrov. Și-a trimis la război cei trei fii minori: „Până și copiii vă vor zdrobi în bucăți”

Gettler a fost ridicat pe 26 septembrie dintr-un magazin și ulterior arestat.

Peste două zile urmează să apară în instanță. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si