Close sidebar
Close sidebar

Parcul Cișmigiu ar putea deveni o ruină

După un control efectuat în Parcul Cișmigiu, prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat că acesta a fost lăsat în paragină şi, prin urmare, va impune anumite sancțiuni.

Laura Macovei,

Prefectul Capitalei: Parcul Cişmigiu este lăsat în paragină


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unul dintre cele mai mari parcuri din București este lăsat în paragină. 

Am fost însoţit de inspectori de la DSP, Garda de Mediu şi de la Protecţia Consumatorilor, în cursul acestei după-amiezi şi mâine vor valorifica rezultatul controlului, astfel încât mâine seara voi avea rapoartele complete împreună cu sancţiunile pe care le propun a fi luate.

Citeste si: VIDEO- Fermierii și-au luat gândul de la recolte. 25.000 ha cultivate sunt distruse de secetă

Ca să fiu mai concret, aceasta înseamnă amenzi şi termene foarte scurte, rezonabile de conformare pentru a intra în normalitate, în legalitate ”, a delcarat Toni Greblă, potrivit Agerpres.

Oamenii sunt nemulțumiți de aspectul parcului

Este lăsat în paragină, nu poţi să mergi prin el fără să nu ai un moment de disconfort cel puţin, dacă eşti un pic mai în vârstă să nu

ai şi un moment de nostalgie faţă de ceea ce era odată perla parcurilor bucureştene, Cişmigiul, şi ce a ajuns în prezent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aceste lucruri a trebuit să le verific împreună cu inspecţiile de specialitate tocmai pentru că am văzut din partea autorităţii care administrează parcul o indolenţă totală, un refuz de a vedea că foarte mulţi cetăţeni locuitori ai Bucureştiului sunt nemulţumiţi de modul cum arată parcul ”, a afirmat Toni Greblă.

Citeste si: Porumbeii mor pe capete în plină zi. Cadavrele păsărilor se prăbușesc pe străzi și în parcuri

Neregulile parcului au fost sesizate în urma unui control declanșat miercuri în Parcul Cișmigiu. 

Având în vedere numeroasele sesizări ale cetăţenilor, semnalele apărute în mass-media şi apelurile repetate făcute către autorităţile publice locale, prefectul municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a decis să declanşeze, miercuri, o acţiune de control în Parcul Cişmigiu”, a informat Instituția Prefectului.

Prefectul Toni Greblă şi o echipă mixtă de control au inspectat Parcul Cişmigiu, măsurile luate în urma acestei acţiuni urmând să fie anunţate public.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI