La inmormintare si-a anuntat prezenta si  printul Charles al Marii Britanii.

Soldatii au repetat amplasarea dispozitivului militar din fata Palatului Regal din capitala si modul in care se va face deplasarea catre dealul Patriarhei. Sunt detalii care sambata, 16 decembrie in ziua inmormantarii regelui Mihai Intai, trebuie respectate

 Vedem in aceste imagini vehiculul militar si afetul de tun pe care va fi asezat sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale. Acesta va fi preluat de aici si transportat la Catedrala Patriarhala!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei care vor insoti cortegiul funerar vor merge pe jos. Apoi sicriul va fi dus catre gara Baneasa, unde  sicriul cu trupul neinsufletit al regelui  va fi urcat in  trenul regal si transportat la Curtea de Arges.

Regele Mihai va fi adus in tara miercuri, pe 13 decembrie. Intre timp, la Craiova, a fost organizat un mars in memoria Majestatii Sale.

Pentru romani, cuvintele regelui sunt tot mai vii, in ciuda trecerii in nefiinta a Majestatii Sale.

 REGELE MIHAI I AL ROMANIEI: Valoarea regalitatii sta, de 142 de ani incoace, deasupra alternativelor politice si a sistemelor de guvernare.

Pregatiri sunt facute si la Curtea de Arges. Cele mai mari probleme sunt legate de sosirea trenului regal in gara aflata in stare de degradare.

Ora slujbei de inmormantare  de la Curtea de Arges nu a fost anuntata pana acum de Familia Regala.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si