Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, că trebuie să fim vigilenţi în continuare. Politicianul a anunțat că avem o situație pandemică bună, însă trebuie să fim vigilenți. „Aceste restricţii pe care le impunem nu ne salvează de pandemie, doar vaccinarea ne salvază de pandemie”, a afirmat premierul.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, anunț despre riscul răspândirii rapide a variantei Delta

Ce a anunțat premierul României- Florin Cîțu

Florin Cîţu a fost întrebat, joi seară, la Craiova, de ce a fost prelungită starea de alertă dacă situaţia epidemiologică este bună şi a răspuns: „Trebuie să fim vigilenţi în continuare. Am relaxat unele condiţii, dar este important să rămânem vigilenţi şi este important să ne vaccinăm, este singura soluţie de a scăpa de pandemie. Aceste restricţii pe care le impunem nu ne salvează de pandemie, doar vaccinarea ne salvază de pandemie”.

Citeste si: Florin Cîţu, anunţ despre o hotărâre de Guvern care instituie derogare de la procedura normală privind ajutoarele de urgenţă (VIDEO)

prelungire stare de alertă florin cîțu
Florin Cîțu - declarații.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Premierul Florin Cîţu a prezentat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (VIDEO)

Cîțu a explicat și cum merge campania de vaccinare. „Dacă ne uităm la campania de vaccinare prin filtrul cu numărul de persoane infectate zilnic, merge foarte bine.

Dar depinde doar de noi să nu avem un val patru, pentru că avem vaccin. Dacă ne vaccinăm, nu vom avea un val patru. Este atât de simplu”, a încheiat el.

Citeste si: Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie! Se redeschid târgurile și talciocurile! Florin Cîțu a făcut anunțul

Starea de alertă a fost prelungită, cu 30 de zile, din 12 iulie, pe teritoriul României.

Citeste si: Monica Anisie a câştigat preşedinţia Organizaţiei PNL Sector 2. Florin Cîțu a susținut-o pentru această funcţie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si