Conform lui David Schoen de la Las Vegas Review-Journal, Eric Goldstein a câștigat un loc în evenimentul principal al World Series of Poker din 2022 în timp ce dormea.

Citeste si: Vacanțele românilor, puse în pericol de valul 6 COVID. Ce restricții pregătesc autoritățile noul val al pandemiei

Rezidentul din Las Vegas urmărea un stream de la Poker Players Championship, când un prieten i-a trimis un mesaj despre competiția la care participarea avea un preț de 80 de dolari.

Schoen afrirmă că Goldstein a hotărât să se înscrie în competiție, dar era  „epuizat după ce a lucrat până târziu în acea zi și s-a dus la culcare, uitând că s-a înscris".

Este un eveniment în premieră în lumea poker-ului

Evenimentul organizat în mediul online le-a impus participanților să parieze toate jetoanele la fiecare mână până când a rămas un singur câștigător din toți cei 126 de participanți. Cărțile lui Goldstein au rămas în joc și a câștigat nouă mâini consecutive obținând un loc la evenimentul principal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un român a fost expulzat din Italia după ce și-a vărsat nervii pe un farmacist

Abia când s-a trezit în dimineața următoare și-a realizat ce s-a întâmplat.   „Mi-am zis: Nu se poate. Apoi m-am uitat la e-mail și am găsit un e-mail de la WSOP.com care spunea să vin să-mi iau jetoanele. Un pic suprarealist", i-a declarat Goldstein lui Schoen.

Citeste si: Traficul de pe Autostrada Soarelui a fost restricționat în urma unui accident rutier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si