Cu emotii si ochii impaienjeniti de lacrimi tanarul are abia acum curajul sa viseze la o familie. Timp de un an a cautat solutii.

DR. DRAGOS ZAMFIRESCU: “Pacient tanar, activ, doritor sa isi intemeieze o familie, un proces reconstructiv al unui organ amputate in urma cu ceva timp”.

Medicii romani s-au incumetat sa faca aceasta operatie cu risc ridicat. Solutia a fost reconstructia completa cu tesut propriu recoltat de pe antebrat.  Doctorii au adaugat o proteza siliconica si grasime proprie. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Interventia a necesitat doua etape. In urma cu 6 luni chirurgii au realizat autotransplantul, iar acum au definitivat procedura.

DR. DRAGOS ZAMFIRESCU: “Este complet refacut din toate punctele de vedere”.

Experienta a fost unica si pentru medicii care au intrat in sala de operatie.

DR. IRINA LUCA: “Experienta a fost destul de interesanta pentru ca evident este o premiera si pentru mine a fost unic datorita particularitatii zonei anatomice”.

O astfel de interventie chirurgicala la noi costa pana in 10 mii de euro. In occident pretul pleaca de la 40 de mii de euro si se opreste la 100 de mii de euro.

Pacientul a depus de curand actele pentru a se casatori cu romanca ce i-a stat alaturi la greu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si