Close sidebar
Close sidebar

Premiera in medicina romaneasca. Doctorii i-au reconstruit organul sexual unui tanar de 33 de ani

Premiera in medicina romaneasca. Doctorii nostri au reusit sa ii reconstruiasca organul sexual unui tanar de 33 de ani pe care iubita italianca i l-a taiat in urma cu un an si jumatate intr-o criza de furie. Medicii spun ca interventia a fost un succes si ca barbatul poate avea copii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu emotii si ochii impaienjeniti de lacrimi tanarul are abia acum curajul sa viseze la o familie. Timp de un an a cautat solutii.

DR. DRAGOS ZAMFIRESCU: “Pacient tanar, activ, doritor sa isi intemeieze o familie, un proces reconstructiv al unui organ amputate in urma cu ceva timp”.

Medicii romani s-au incumetat sa faca aceasta operatie cu risc ridicat. Solutia a fost reconstructia completa cu tesut propriu recoltat de pe antebrat.  Doctorii au adaugat o proteza siliconica si grasime proprie. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Interventia a necesitat doua etape. In urma cu 6 luni chirurgii au realizat autotransplantul, iar acum au definitivat procedura.

DR. DRAGOS ZAMFIRESCU: “Este complet refacut din toate punctele de vedere”.

Experienta a fost unica si pentru medicii care au intrat in sala de operatie.

DR. IRINA LUCA: “Experienta a fost destul de interesanta pentru ca evident este o premiera si pentru mine a fost unic datorita particularitatii zonei anatomice”.

O astfel de interventie chirurgicala la noi costa pana in 10 mii de euro. In occident pretul pleaca de la 40 de mii de euro si se opreste la 100 de mii de euro.

Pacientul a depus de curand actele pentru a se casatori cu romanca ce i-a stat alaturi la greu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI