Ucraina și-a păstrat intacte speranțele de a ajunge în optimile Euro 2020, după ce a trecut la limită de Macedonia de Nord, scor 2-1. A fost al doilea meci disputat la Euro 2020 pe Arena Națională din București, unde s-a stabilit și o premieră la actuala ediție a Campionatului european de fotbal- două penalty-uri ratate într-un singur meci.

Citeste si: Euro 2020, pe Arena Națională. Gică Popescu: "Nu am nevoie să merg la tribuna oficială. Mă simt bine la tribuna a doua"

Euro 2020 Vedeta Macedoniei de Nord, Ezgjan Alioski, a avut șansa de a reduce diferența de scor, în minutul 57, când arbitrul a acordat o lovitură de pedeapsă pentru echipa din Balcani. Jucătorul a tras în portar, dar mingea i-a revenit cu noroc și a înscris în faza doua.

Un alt penalty ratat a avut loc la cealaltă poartă: ucraineanul Ruslan Malinovsky a ratat  lovitura de la 11 metri în minutul 84, după o decizie VAR. Cu toate acestea, Ucraina s-a impus în primul meci disputat pe Arena Națională, unde mai are de jucat o partidă cu Austria, decisivă pentru calificarea din grupe.

Un alt penalty ratat a avut loc la cealaltă poartă: ucraineanul Ruslan Malinovsky a ratat, de asemenea, o lovitură de la 11 metri, în minutul 84[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citeste si: Momentul în care Pogba e mușcat de spate în timpul meciului Franța-Germania de la Euro 2020

Premieră la Euro 2020. Echipă de arbitri din afara Europei

Pentru prima dată în istoria Campionatului European un meci a fost condus de o brigadă de arbitri din afara "bătrânului continent". UEFA face un schimb de experienţă cu Conmebol, arbitri europeni (din Spania) oficiind la Copa America. Astfel, partida de la Bucureşti a fost arbitrată de argentinianul Fernando Andres Rapallini, ajutat de compatrioţii săi Juan Pablo Belatti şi Diego Yamil Bonfa, potrivit News.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Premieră la Euro 2020. Echipă de arbitri din afara Europei[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Cu victoria de pe Arena Națională, Ucraina a reușit să ajungă la acel număr de puncte cu Olanda și Austria, înainte de disputa dintre cele două echipe.

Clasament: 1. Austria- 3 puncte (1), 2. Olanda- 3 puncte (un meci), 3.

Ucraina- 3 puncte (2), 4. Macedonia de Nord- niciun punct (2).

Cu victoria de pe Arena Națională, Ucraina a reușit să ajungă la acel număr de puncte cu Olanda și Austria, înainte de disputa dintre cele două echipe.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Ucraina a învins pe Arena Naţională din Bucureşti cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Macedoniei de Nord. Au marcat: Iarmolenko '29, Iaremciuk '34/ Alioski '57.

Ucraina, victorie la Euro 2020 pe Arena Națională[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Ucrainia se va întoarce pe „Arena Națională”, la fel și Austria, urmând să se confrunte la 21 iunie. De partea cealaltă, Macedonia de Nord are șanse mici de a mai ieși din grupe, urmând să întâlnească Olanda, la Amsterdam.

Ucraina, victorie la Euro 2020 pe Arena Națională[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Ucraina, victorie la Euro 2020 pe Arena Națională[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si