Close sidebar
Close sidebar

Premiera la Exatlon! Anuntul facut de Cosmin Cernat in cea de-a doua editie a sezonului 2

Exatlon 30 august. Cosmin Cernat a anuntat o premiera pentru show-ul Exatlon. Este vorba de un nou premiu care a fost pus in joc: dreptul de a juca la panoul cu bani!

Mihaela Pupăză,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Premiul poate ajunge chiar la 10.000 de dolari, iar Cosmin Cernat a precizat ca membrii echipei castigatoare vor decide colectiv ce vor face cu premiul intrucat acesta nu va fi oferit cash.

"In afara traseului, astazi este un joc nou. Premiul pus in joc, iar echipa castigatoare pentru prima data are dreptul de a juca la panoul cu bani. Foarte important la panoul cu bani este ca suma maxima pe care o puteti castiga este de 10.000 de dolari. Banii nu ii puteti primi cash, insa puteti hotari colectiv ce sa faceti cu ei. Puteti sa va comandati un private jet, sa faceti orice cu ei", a anuntat Cosmin Cernat in emisiunea Exatlon din 30 august.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Traseul este nou suta la suta.(...) In final jucam un fel de baschet. Desi pare simplu nu e. Trei mingi trebuie sa ajunga in cos.

Avem 4 fete care vor concura in fiecare echipa si 5 baieti, avand in vedere ca Silvia si Ana sunt accidentate", a mai spus Cosmin Cernat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI