Close sidebar
Close sidebar

Premiera pentru Apple! Ultimul produs lansat pe piata se vinde mai bine in varianta mai scumpa

Modelul standard lansat de Apple se vine mai slab decat varianta premium.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru prima oară de când Apple vinde în paralele două versiuni de iPhone, se pare că modelul mai mare şi mai scump este mai căutat, noteaza profit.ro. Pentru o anumită parte a fanilor Apple, iPhone 7 a fost o dezamăgire. Folosirea aceluiaşi design ca modelele anterioare şi numărul redus de noutăţi ar fi putut să-i determine pe aceştia să ”sară” o generaţie. Dar nu s-a întâmplat aşa. În schimb, aceştia s-au reorientat către modelul mai mare, cel care foloseşte două camere foto şi oferă, astfel, zoom optic, potrivit profit.ro.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Conform datelor obţinute de firma de analiză Slice Intelligence, pentru prima oară în ultimii trei ani de când Apple vinde un model standard şi un Plus, versiunea mai mare şi mai scumpă a fost mai căutată de către utilizatori. Astfel, în primele 48 de ore de când s-a dat drumul la precomenzi, utilizatorii au optat pentru iPhone 7 în procent de 45% şi pentru iPhone 7 Plus în proporţie de 55%.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI