Close sidebar
Close sidebar

Premiera serialului turcesc „Ma numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara

Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de piata, aseara, cu premiera serialului turcesc „Ma numesc Zuleyha”, in randul populatiei din intreaga tara.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toata Romania a fost cu ochii pe primul episod difuzat aseara la Kanal D, statia TV plansandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara, devansand astfel posturile TV concurente.

Aproape un milion si jumatate (1.473.000) de romani din intreaga tara au urmarit aseara, in medie, in fiecare minut al difuzarii, primul episod al serialului „Ma numesc Zuleyha”. In minutul de maxima audienta, atins la 21:45, peste 1.7 milioane de fani urmareau cu sufletul la gura productia difuzata la Kanal D.

Citeste si: Imagini terifiante cu o fetiță care merge pe bordura îngustă a fațadei unei clădiri la etajul 4

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Olt: 22 de persoane au fost evacuate după un incendiu izbucnit la un bloc din Slatina. Două persoane au fost duse la spital- FOTO

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa medicilor de la Spitalul Floreasca: „Acest spital ar trebui să fie, pur și simplu, dezinfectat, dar nu numai de microbi, ci și de medici"

Miercuri, 8 ianuarie, in intervalul orar 20:00 – 23:00, Kanal D a fost pe primul loc, in Prime Time, pe targetul National, cu 8,4% rating si 18,1% cota de piata. In randul populatiei de la orase, Kanal D a inregistrat aseara 6,4% rating si 14.4% cota de piata, postul TV clasandu-se pe locul doi in topul televiziunilor, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Nu ratați serialul “Mă numesc Züleyha”, o poveste impresionanta despre dragoste, sacrificiu, onoare, dar și lupta pentru avere, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI