Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, că Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile, fiind menţinute prevederile anterioare. O modificare însă este prelungirea valabilităţii testelor antigen la 48 de ore.

Valabilitatea testelor antigen a fost prelungită la 48 de ore

"Se prelungeşte starea de alertă cu 30 de zile.(...) Nu sunt modificări faţă de ce am avut până acum, una singură: pentru testele antigen prelungim valabilitatea de la 24 la 48 de ore", a anunţat Florin Cîţu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României, începând cu 10 septembrie.

„Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2021”, a transmis, într-un comunicat, CNSU.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 10.09.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre”, se mai arată în comunicat.

Citeste si: Ministrul Sănătății, previziune sumbră: ”La mijlocul lunii septembrie, s-ar putea să ajungem la 4.000 de pacienţi spitalizaţi cu COVID-19”

 Se aprobă și continuarea proiectelor pilot din aeroporturile din Sibiu și Cluj-Napoca

 Proiectelor pilot din aeroporturile din Sibiu și Cluj-Napoca, au ca scop detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 cu sprijinul echipelor canine.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 9 septembrie. Nou record de infectări în valul 4, număr uriaș de decese


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si