Close sidebar
Close sidebar

Premierul Florin Cîțu: „Până la 1 august sperăm să avem 50-60% din populația României vaccinată”

Florin Cîțu a afirmat, miercuri seară, că rata de vaccinare împotriva COVID-19 în București a ajuns la 42%. Astfel, prim-ministrul a mai precizat că speră ca până la 1 august, să fie vaccinată 50% din populația României.

Alina Raducu,

Premierul Florin Cîțu: „Până la 1 august sperăm să avem 50-60% din populația României vaccinată” [Sursa foto: Facebook Florin Cîțu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„După 1 august, putem să vorbim de alte relaxări. Până la 1 august, sperăm să avem 50-60% dn populație vaccinată”, a precizat Florin Cîțu în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Premierul Florin Cîțu: „Competiția e bună. Chiar și în vaccinare. S-a creat o competiție între București, Cluj și Timișoara”   

Premierul a mai menționat că pe primul loc la vaccinarea anti-COVID este București, iar Clujul ar fi al doilea oraș cu o rată de vaccinare crescută.

„Acum avem datele. Bucureștiul e pe primul loc. E peste Cluj.

Bucureștiul este 42% la rata de vaccinare și în Cluj e 39%”, a spus Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu: „Până la 1 august sperăm să avem 50-60% din populația României vaccinată” [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Țara care va suspenda vaccinarea cu serul anti-COVID Johnson&Johnson, după decesul unei femei de 37 de ani

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Însă cu privire la festivalurile de muzică, pprim-ministrul a precizat că „toți am vrea să avem festival de 60.000 de persoane, dar nu prea văd prin Europa să se facă altfel decât la noi”.

„Competiția e bună. Chiar și în vaccinare. S-a creat o competiție între București, Cluj și Timișoara. Este o competiție la vaccinare. Domnul Boc și cu mine vrem să vedem care e primul, cu festivalul cel mai mare: Eu vreau să fie Summer Well la București, el vrea să fie Untold”, a

mai adăugat premierul Florin Cîțu.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, detalii despre ce i-a lipsit pe durata pandemiei: „Să stai la o teresă şi să bei o cafea..” „Ultimul an a fost greu pentru oameni”

Din ultimele date reiese că, Bucureștiul și Clujul aveau peste 30% din populație vaccinată săptămâna trecută, pe când în 10 județe rata de vaccinare a fost sub 15%, conform Comitetului național de vaccinare împotriva COVID-19.

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: „94.000 de elevi cu vârsta cuprinsă între 16 şi 19 ani, vaccinaţi”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI