Cantaretul de muzica populara Alexandru Pugna a fost numit secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, decizia apartinand premierului Sorin Grindeanu. Alexandru Pugna este absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa secţia Teologie pastorala a Universitatii din Oradea- 2003. El a intrat in politica in anul 2000, cand a fost ales, pe listele APR, consilier municipal pentru Bistrita.

Dupa cateva luni, prin desfiintarea APR, Alexandru Pugna s-a alaturat grupului PDSR, ulterior PSD.
A fost si consilier judetean al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. In anul 2012 a devenit vicepresedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. Conform ultimei sale declaratii de avere, cantaretul de muzica populara detine doua terenuri, un apartament, o casa si doua masini.
Pugna nu are datorii, in schimb a strans 223.263 de lei in conturi. Acesta are un venit anual de 65.688 de lei, primit in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean, dar a incasat si 31.273 de lei de pe urma spectacolelor si drepturilor de autor. In total, Pugna a incasat 96.961 de lei intr-un an, adica a primit 8.080 de lei pe luna.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si