Close sidebar
Close sidebar

Premierul Grindeanu a numit secretar de stat la Ministerul Culturii un cantaret de muzica populara! Alexandru Pugna a castigat anul trecut din concerte 31.273 de lei!

Alexandru Pugna este un cantaret de muzica populara care este implicat in politica de aproape 14 ani.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cantaretul de muzica populara Alexandru Pugna a fost numit secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, decizia apartinand premierului Sorin Grindeanu. Alexandru Pugna este absolvent al Facultatii de Teologie Ortodoxa secţia Teologie pastorala a Universitatii din Oradea- 2003. El a intrat in politica in anul 2000, cand a fost ales, pe listele APR, consilier municipal pentru Bistrita.

Dupa cateva luni, prin desfiintarea APR, Alexandru Pugna s-a alaturat grupului PDSR, ulterior PSD. A fost si consilier judetean al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. In anul 2012 a devenit vicepresedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud. Conform ultimei sale declaratii de avere, cantaretul de muzica populara detine doua terenuri, un apartament, o casa si doua masini.
Pugna nu are datorii, in schimb a strans 223.263 de lei in conturi. Acesta are un venit anual de 65.688 de lei, primit in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean, dar a incasat si 31.273
de lei de pe urma spectacolelor si drepturilor de autor. In total, Pugna a incasat 96.961 de lei intr-un an, adica a primit 8.080 de lei pe luna.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI