El spune ca ar dori ca acesti parinti sa fie decazuti din drepturile parintesti pentru ca practic isi condamna bebelusii la moarte.

"Cand un parinte isi condamna copilul la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti. Din punctul meu de vedere, personal, va spun ca acel parinte care refuza vaccinarea si pune in pericol inconstient viata copilului, decide el asupra copilului, daca face sau nu poliomielita, face sau nu rujeola, moare sau nu, eu cred ca acei parinti trebuie sanctionati. Sunt parinti decazuti din drepturi pentru fapte mult mai putin grave, dar atunci cand isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti." , a spus ministrul.

El a spus ca va cauta solutii legale pentru sanctionarea acestor parinti.

"Trebuie sa gasim solutii care tin de bunul simt, dar trebuie tinut cont si de ce inseamna cadrul legal. Si o ancheta a celor in drept de la protectia copilului, de la asistenta sociala, dar sa fie foarte bine fundamentate juridic", a mai precizat acesta. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si