Octavian-Daniel Chelemen a fost numit în calitatea de membru al Consiliului de administraţie şi în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) în urma unei decizii a premierului Nicolae Ciucă.

Citeste si: Azi intră în vigoare noi norme de călătorie în interiorul Uniunii Europene

Noi nume la ANOFM

Printr-o altă decizie, premierul Nicolae Ciucă a decis revocarea Mariei Mareș din funcția de președinte al ANOFM. De asemenea, premierul a hotărât numirea lui Gabriel Teodosie Marinov în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” şi revocarea din funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” pentru Atena-Adriana Groza. 

Iulian Fota a fost desemnat în funcția de secretar de stat pentru afaceri strategice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, se arată în decizia premierului Ciucă, publicată în Monitorul Oficial.

Tot în urma unei decizii a prim-ministrului, Dănuţ Sebastian Neculăescu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, potrivit Antena 3.

Citeste si: Klaus Iohannis a semnat numirea lui Marcel Boloş la Ministerul Digitalizării

Premierul Nicolae Ciucă, noi măsuri care să susțină mediul de afaceri post-pandemie

Premierul Nicolae Ciucă le promite oamenilor de afaceri din România că Guvernul va continua să susţină trendul de redresare economică post-pandemie început anul trecut. 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prim-ministrul României s-a întâlnit, vineri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii antreprenorilor români din cadrul Romanian Business Leaders (RBL), în contextul consultărilor deschise de Guvern cu reprezentanții mediului economic, se arată într-un comunicat al Executivului.

Discuțiile s-au concentrat asupra unor teme din domeniile fiscalității, debirocratizării, educației și infrastructurii, gestionarea crizei energetice, dar și asupra măsurilor de protejare a populației și mediului de afaceri de efectele pandemiei de COVID-19.

Citeste si: Guvernul a dat undă verde pentru "invazia" muncitorilor străini în 2022

Program de investiții de 73 de miliarde de euro până în 2030

În cadrul discuțiilor, reprezentanții Romanian Business Leaders au subliniat că reducerea birocrației, prin extinderea proiectelor de digitalizare, și continuarea simplificării procedurilor administrative sunt măsuri de natură să sprijine mediul de afaceri.

Dezvoltarea infrastructurii de cale ferată, portuară și rutieră, precum și îmbunătățirea interconectării infrastructurii românești cu cea europeană, reprezintă un alt punct de interes discutat astăzi la Guvern.

În acest sens, premierul a menționat decizia, de la finalul anului trecut, de a aproba un program de investiții în valoare de 73 de miliarde de euro, până în 2030.  

Citeste si: Ședință la Cotroceni pe fondul tensiunilor din Ucraina. România stabilește strategia politică și de securitate

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si