Premierul Poloniei cere sancțiuni mai aspre împotriva Rusiei și spune că dacă Vladimir Putin "va zdrobi Ucraina", acesta "va avansa spre Helsinki, Varşovia, Bucureşti, poate chiar Berlin".

Citeste si: Zelenski: Dați-ne doar 1% din avioanele și tancurile voastre

"Trăim un moment decisiv. Dacă Putin va zdrobi Ucraina, dacă va zdrobi dorinţa noastră de luptă, de luptă economică, va avansa, într-un an sau doi, spre alte obiective.


Va avansa spre Helsinki, Varşovia, Bucureşti, poate chiar Berlin. Germania trebuie să se gândească bine", a mai spus Morawiecki.

Citeste si: Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, şi-a făcut apariţia în public după 12 zile în care a a fost absent

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Volodimir Zelenski anunță printr-un mesaj pe Telegram, în contextul reuniunii șefilor de stat și de Guvern ai NATO pentru un summit, că Rusia a folosit bombe cu fosfor în Ucraina, potrivit BFM TV.

Citeste si: Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru liderii NATO: Ne aflăm în „zona gri” între Occident și Rusia

Zelenski spune că Rusia ar fi folosit bombe cu fosfor

Primarul din Irpin a transmis imagini în care au armata rusă ar fi folosit bombe cu fosfor. Joi dimineață, cel puțin patru persoane au murit, dintre care doi copii, iar alte șase persoane au fost rănite în localitatea Rubijine, în apropiere de Lugansk, estul Ucrainei, a anunțat guvernatorul, Serghii Gaidai.

Citeste si: Polonia a blocat conturile ambasadei Rusiei de la Varșovia. Instituția este acuzată că finanțează „activități teroriste”

China a reacționat dur după acuzaţiile venite din partea secretarului general al NATO, cu privire la "minciunile" legate de invadarea Ucrainei de către Rusia. Ministerul de Externe de la Beijing a organizat o conferință de presă chiar la ora la care, la Bruxelles, are loc summit-ul NATO.

Citeste si: ”Bancherul de la Kremlin” dezvăluiri despre Vladimir Putin încă din 2014, anul anexării Crimeei: ”Nu este genul care să facă strategii. Trăiește prezentul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si