După ce Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” din Bucureşti a fost cuprins de flăcări, premierul României a decis să facă o vizită copiilor relocați în alte spitale. Dis-de-dimineață, Marcel Ciolacu a mers împreună cu ministrul Sănătății la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. 

Citește și: VIDEO- Clipe de panică pentru pacienții unui spital! Spitalul de copii „Nicolae Robănescu” din Capitală a fost cuprins de flăcări

Premierul României, în vizită la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie  

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații

„Premierul Marcel Ciolacu și-a încheiat vizita aici la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie, unde a fost însoțit și de ministrul Sănătății Alexandru Rafila. Este o vizită care a fost anunțată încă de aseară, după ce a izbucnit incendiul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Premierul a avut o reacție oficială pe pagina sa de Facebook, unde a spus că le mulțumește medicilor pentru modul în care au gestionat această situație și a anunțat că astăzi va veni să viziteze Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie, dar și Spitalului de copii „Nicolae Robănescu” unde a pornit incendiul.

Ministerul Sănătății a transmis că 110 copii au fost relocați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie și sunt în stare bună.

În acest moment au fost deja relocați pe secții.

Astăzi, la declarații, au precizat aceștia că se va aduce un nou transformator și o parte dintre copii vor putea să fie mutați înapoi la Spitalului de copii „Nicolae Robănescu”. Un salon de acolo este afectat în acest moment și 11 copii au fost deja luați acasă de aparținători, iar 75 au rămas internați aici la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie.” . transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si