Cand a fost numit prim-ministru, in decembrie 2016, Sorin Grindeanu si-a postat si CV-ul, in care se regaseau detalii legate atat de activitatea sa profesionala, cat si de cea politica. Referindu-se la prima activitate, Grindeanu a completat ca a fost preparator la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie (1998-2000), asistent la aceeasi universitate (2000-2001) si director la Directia pentru Tineret si Sport Jud. Timis (2001-2004). Ulterior, Grindeanu a avut functii de conducere in doua firme: director general adjunct la Delpack Invest SRL (2005-2008) si director la SC AHM Stamrtd SRL (anul 2008).

Nici un cuvant despre calitatea de actionar la SC Smartnet SRL Caransebes, o societate comerciala inregistrata in orasul natal al lui Grindeanu, care era dealer autorizat pentru o companie de telefonie mobila, facea comert cu tehnica de calcul si se ocupa cu distributia si service-ul caselor de marcat fiscale.
Aceasta s-a infiintat in 1999, dar a fost radiata in 2010. Procesul de radiere a fost deschis in 2009, iar in iunie 2010, la Curtea de Apel Timisoara, s-a judecat un alt dosar, care a avut ca obiect „angajarea raspunderii membrilor organelor de conducere”. Directia Generala a Finantelor Publice Caras Severin, care a fost „recurent creditor”, s-a judecat, pentru recuperarea datoriilor, atat cu firma, dar si cu Sorin Grindeanu, care a avut calitatea de „intimat parat”. In octombrie 2010, directia a renuntat la judecata, consemnandu-se, astfel, doar lichidarea firmei lui Grindeanu, nu si raspunderea sa ca persoana fizica in ceea ce priveste datoriile societatii comerciale. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si