"Am fost azi pana la Guvern, pentru ca mi s-a transmis o adresa din partea Administratiei Prezidentiale.(...) in nume personal,(...) eu chiar sustin un referendum. Cum sa nu sustinem ceea ce scrie acolo- lupta impotriva coruptiei? Normal. Toata lumea sustine asta", a declarat premierul Grindeanu, la sediul PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca va incepe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificarii legislatiei in materie penala.


Totodata, seful statului le-a transmis marti presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunta ca a declansat procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice.
Sursa: Agerpres

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si