Close sidebar
Close sidebar

Premierul Sorin Grindeanu: "Eu chiar sustin un referendum. Cum sa nu sustinem lupta impotriva coruptiei?"

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti ca sustine organizarea unui referendum care vizeaza lupta impotriva coruptiei, subliniind ca toata lumea sustine acest lucru.


DISTRIBUIE
acest articol

"Am fost azi pana la Guvern, pentru ca mi s-a transmis o adresa din partea Administratiei Prezidentiale.(...) in nume personal,(...) eu chiar sustin un referendum. Cum sa nu sustinem ceea ce scrie acolo- lupta impotriva coruptiei? Normal. Toata lumea sustine asta", a declarat premierul Grindeanu, la sediul PSD.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca va incepe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificarii legislatiei in materie penala.
Totodata, seful statului le-a transmis marti presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunta ca a declansat procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice.
Sursa: Agerpres

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI