Arestare surprinzătoare în Italia! Don Maurizio V., un preot în vârstă de 63 de ani, capelan la institutul religios din Via Mazzini este acuzat că a introdus droguri în interiorul închisorii din Velletri, scrie Castelli Notizie.

Unde erau ascunse drogurile de mare risc?

Acesta a fost arestat miercurea trecută de polițiștii închisorii, în timpul unui control de rutină. Potrivit primelor reconstituiri, drogurile erau ascunse în pachete destinate deținuților din închisoare.

Citește și: Cei trei turiști executați în Mexic au avut un ghinion incredibil. Motivul șocant pentru care au fost uciși în stil mafiot

Ofițerii au descoperit că preotul avea asupra sa un kilogram de marijuana și peste 50 de grame de cocaină. În plus, clericul este acuzat că a introdus în închisoare două smartphone-uri, obiecte interzise în mediul penitenciar. Acestea se aflau în pachet, printre haine și obiecte de igienă personală. 

Preot droguri închisoare

Imagine reprezentativă pentru închisoare.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Copiii sub 13 ani nu mai au voie să iasă singuri din casă după ora 23.00. O nouă regulă se va aplica până la sfârșitul verii într-un oraș turistic din Franța

Oamenii legii au făcut descinderi și la bărbat acasă. La percheziția ulterioară, în locuința preotului din Genzano au fost descoperiți peste 20.000 de euro în numerar, ceea ce ridică și mai multe întrebări cu privire la originea și utilizarea acestei sume. În continuare, anchetatorii încearcă să înțeleagă dacă Don Maurizio a acționat singur sau dacă făcea parte dintr-un grup mai mare, mai scrie sursa citată mai sus.

Maurizio V,.

devenise de curând un preot capelan, dar preoția sa a fost caracterizată de o lungă experiență în diferite orașe italiene, lucrând adesea cu tinerii și persoanele mai puțin norocoase în oratoriile Don Bosco. Arestarea sa a șocat profund comunitatea religioasă și credincioșii care îl cunoșteau, aruncând o umbră asupra reputației sale și lăsând multă lume neîncrezătoare.

Preot droguri închisoare

Imagine reprezentativă pentru un preot.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Câți ani are cel mai tânăr consumator de droguri din România? Ministrul Justiției a vorbit despre fenomenul care ia amploare

Totodată, descoperirea drogurilor și a dispozitivelor interzise în interiorul închisorii din Velletri ridică îngrijorări serioase cu privire la securitatea și integritatea sistemului penitenciar, iar autoritățile intenționează să facă lumină deplină în acest caz, deoarece ar putea exista și alte activități de genul, încă nedescoperite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si