“A venit la mine, m-a lovit, m-a scuipat, m-a înjurat și a vrut să stingă țigara pe mine. Am fost la Poliție și am depus plângere, am și martori”, a declarat presei locale preotul comunei, Aurel Haliciu. 

Citește și: Începe Postul Paștelui de 40 de zile. Ce spun preoții că trebuie să facem dacă nu îl respectăm

Primarul spune că e un conflict mai vechi, de peste doi ani și că preotul nu vrea să demoleze pe bani proprii o construcție ridicată ilegal, potrivit Vrancea 24.

Citește și: Florin Salam a făcut un scandal uriaș în momentul în care Roxana Dobre a fost curtată. Totul s-a petrecut la hotel

„E un conflict de doi ani și jumătate, unde dânsul a făcut o construcție ilegală, l-am tot lăsat să-și strângă calabalâcul, m-am deplasat cu viceprimarul, să văd dacă a făcut ceva, am făcut poze, dânsul e cercetat și de protoierie", a spus edilul.

Limbaj suburban între preot și primar

Cum s-a derulat încăierarea în relatarea primarului comunei vrâncene:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

"Când să plecăm, a venit el, i-am răspuns la Bună ziua și a început: “băi, p…, ai venit să demolezi”, eu i-am spus că nu stric eu, va strica altcineva pe banii tăi, m-a înjurat de mamă, mi-am văzut de treaba mea, l-am sunat pe protopopul de la Panciu, domnul Haliciu minte ca un ordinar, a venit să-i dau adeverință, să-i subventionez sumele cu o adeverință că nu realizează venituri, e un escroc".

Citește și: VIDEO. Ce reacție are un băiețel de 4 ani care aude pentru prima dată vocile celor din familia sa

Primarul comunei, suparat de troita construita ilegal

[Sursa foto: Vrancea 24]

"A fost la Poliție, a mințit și acolo ca un ordinar, de ce nu vă spune că l-am scăpat de pușcărie de trei ori când și-a făcut acte pe numele bisericii, am pus batista pe țambal și l-am ajutat ca să nu se ducă la pușcărie”, a declarat Tacu.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: Scandal într-o primărie din județul Vrancea. Un viceprimar a luat la bătaie un localnic

Nu este pentru prima oară când edilul este acuzat de agresiune. În iarna anului 2020, imagini revoltătoare au ajuns în spațiul public, primarul comunei vrâncene Corbița, Emil Tacu (PSD), lovește și jignește o femeie care-i cere socoteală pentru mizeria lăsată în fața curții acesteia. Edilul, deși vede că este filmat, nu se sfiește să o jignească, să o îmbrâncească și să o lovească pe femeie, numind-o „bețivă” iar pe soțul ei „dobitoc”.

Femeia a amenințat că îl dă în judecată pe edil.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si