Close sidebar
Close sidebar

Un preot care s-a vindecat de coronavirus a chemat un medic la biserică, pentru a-i convinge pe credincioși să meargă la vaccinare

Un preot care s-a vindecat de virusul Sars-Cov-2 a recurs la un gest neașteptat. El a chemat un medic la biserică, pentru a-i convinge pe credincioși să se vaccineze.

Georgiana Balaban,

Un preot din București - gest inedit pentru enoriași.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simion Bondar s-a vindecat de COVID-19.  Preotul din Capitală a chemat un medic la biserică, pentru a-i convinge pe credincioși să se vaccineze. Mulți dintre enoriași nu au crezut în temutul virus. Însă, Victoria Aramă, șef al Institutului „Matei Balș”, a detaliat situația actuală prin care trece România.

Citeste si: Ce minuni a făcut Sf. Parascheva? Rugăciune care te vindecă de boli

Slujitorul Domnului a chemat la biserică un medic din București pentru a vorbi de pericolul la care suntem supuși în prag de pandemie COVID-19. Cadrul medical este chiar cel care l-a tratat pe preot pentru a scăpa de coronavirus.

Medicul care a fost invitatul preotului este Victoria Aramă, șef de secție al Institutului „Matei Balș”.

Alături de aceasta a fost și soțul ei, medic și profesor al Universității de Medicină Carol Davila din București.

Persoanele care au ajuns la slujbă au fost interesate de replicile medicilor. Enoriașii care au pus întrebări au primit și răspunsuri. Mulți dintre ei nu credeau în existența virusului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Unde este înmormantat Arsenie Boca. Locul este vizitat de mii de turiști în fiecare an

„Vedem, zilnic, oameni cum mor. Am văzut tragedii nenumărate printre acești pacienți, multe luni de zile: soți care și-au pierdut soțiile, fiind în saloane apropiate, copii care au rămas fără părinți.

Tragedii îngrozitoare.”, a declarat medicul Victoria Aramă.

Medicii care le vorbesc enoriașilor despre coronavirus

Doi medici au încercat să le explice credincioșilor importanța vaccinului și faptul că foarte multe persoane își pierd viața din cauza virusului. În situația în care aceștia nu cred în COVID-19, cadrele medicale nu au ezitat să-i cheme la spital, pentru a-i convinge de gravitatea situației.

Citeste si: Animalele de companie, binecuvântate de preot

Întâmplare neașteptată într-o biserică din Capitală.

[Sursa foto: PixaBay]

„Boala asta există și atâta vreme cât n-am avut vaccin stăteam cu mâinile oarecum încrucișate pentru că, din păcate, nu avem medicamente atât de eficiente cum sunt antibioticele pentru diverse alte boli. Aici nu avem un medicament care să vindece.”, a adăugat medicul.

Citeste si: Un preot și soția lui au murit la interval de câteva zile, după ce s-au infectat cu coronavirus! Ultima predică de pe patul de spital: „Vaccinaţi-vă!”

Țara noastră se confruntă cu foarte multe decese. Virusul COVID-19 continuă să facă ravagii, iar vaccinul rămâne singura salvare a oamenilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI