In schimb, un preot din Cluj indeamna la clementa. Pozele cu adolescenti mimand sex oral la Balul Bobocilor din Cluj au fost facute de un fotograf amator care le-a postat pe Facebook.

Ulterior, la rugamintea unor elevi de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior din Cluj le-a sters. Fotografiile au devenit virale, desi tanara care le-a postat pe contul personal de Facebook le-a sters dupa ce acestea au fost distribuite de peste 1.000

de ori. Pe pagina tinerei, comentariile continua sa se adune.

Imaginile au devenit virale si au depasit o mie de share-uri. Cand s-a uitat ele, pozele erau deja sterse. Fotograful amator a mai spus ca „nu l-a surprins acea proba“ de la Balul Bobocilor intrucat „au mai fost probe de genul si in alti ani, la alte licee, chiar daca nu am fost eu fotograf“.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Nu mi s-a parut nimic iesit din comun“, a afirmat acesta.

Contact de Adevarul, preotul Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, spune ca intr-o situatie cum e cea de la balul bobocilor ar fi bine ca lumea sa nu „arunce cu pietre“ intrucat acele imagini arata ca in societatea romaneasca inca exista o mare carenta etica si de educatie.


„Acei tineri trebuie sa-si traiasca tineretea, dar sa o traiasca in asa fel incat sa nu le fie rusine de ea mai tarziu“, afirma preotul.

Pe o idee similara insista si Alexandra Santu, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor din Cluj. „Sa nu urmarim ce s-a intamplat neaparat, ci pur si simplu cauza de la care pornesc lucrurile acestea si motivul care ii determina pe elevi sa faca lucruri din-astea.

si sa punem accentul pe remedierea situatiei de la baza, nu la sfarsit, dupa ce se rasfrange intr-o actiune“, afirma Alexandra.

Continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si