Close sidebar
Close sidebar

Preot ortodox, despre scandalul sexului oral mimat la Balul Bobocilor: „Acei tineri trebuie sa-si traiasca tineretea, iar oamenii sa nu arunce cu pietre“

Tinerii implicati in organizarea Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Augustin Maior“ din Cluj au fost demisi din functiile de conducere ale Colegiului Elevilor din scoala amintita. Colegiul face o ancheta sa vada daca a fost vreun profesor implicat, iar politia desfasoara verificari legate de consumul de alcool la respectivul bal.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In schimb, un preot din Cluj indeamna la clementa. Pozele cu adolescenti mimand sex oral la Balul Bobocilor din Cluj au fost facute de un fotograf amator care le-a postat pe Facebook.

Ulterior, la rugamintea unor elevi de la Colegiul Tehnic de Comunicatii Augustin Maior din Cluj le-a sters. Fotografiile au devenit virale, desi tanara care le-a postat pe contul personal de Facebook le-a sters dupa ce acestea au fost distribuite de peste 1.000 de ori. Pe pagina tinerei, comentariile continua sa se adune.

Imaginile au devenit virale si au depasit o mie de share-uri. Cand s-a uitat ele, pozele erau deja sterse. Fotograful amator a mai spus ca „nu l-a surprins acea proba“ de la Balul Bobocilor intrucat „au mai fost probe de genul si in alti ani, la alte licee, chiar daca nu am fost eu fotograf“.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Nu mi s-a parut nimic iesit din comun“, a afirmat acesta.

Contact de Adevarul, preotul Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, spune ca intr-o situatie cum e cea de la balul bobocilor ar fi bine ca lumea sa nu „arunce cu pietre“ intrucat acele imagini arata ca in societatea romaneasca inca exista o mare carenta etica si de educatie.
„Acei tineri trebuie sa-si traiasca tineretea, dar sa o traiasca in asa fel incat sa nu le fie rusine de ea mai tarziu“, afirma preotul.

Pe o idee similara insista si Alexandra Santu, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor din Cluj. „Sa nu urmarim ce s-a intamplat neaparat, ci pur si simplu cauza de la care pornesc lucrurile acestea si motivul care ii determina pe elevi sa faca lucruri din-astea. si sa punem accentul pe remedierea situatiei de la baza, nu la sfarsit, dupa ce se rasfrange intr-o actiune“, afirma Alexandra.

Continuarea pe Adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI