Ambulanța arădeană a intervenit, sâmbătă după-amiază, la Pecica, unde un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit decedat.

Potrivit presei locale, este vorba despre părintele Cătălin Siladi, de la Parohia Pecica II.

Citește și: Procesiune religioasă azi în Capitală. Ce este sărbătoarea "Trupul şi Sângele Domnului"

"Cu adânca tristețe va aducem la cunoștința faptul ca Parintele Catalin Siladi, preot al parohiei Pecica II, a trecut la cele veșnice. Trupul

a fost depus in Biserica unde a slujit in Parohia Pecica II( la Iril). Maine, la ora 20:00 va avea loc slujba de priveghi. Vom reveni cu detalii legate de înmormântare. Bunul Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească cu Sfinții, iar familiei îndurerate mângâiere", se spune pe pagina de Facebook a parohiei.

Preotul Cătălin Siladi, găsit mort în casă

Conform celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad, decesul bărbatului a survenit cu aproximativ 4-5 ore înainte de a fi descoperit. Circumstanțele decesului par să ducă spre o afecțiune medicală acută.

Preotul Cătălin Siladi, născut în 8 mai 1972, la Arad, a fost preot paroh al Parohiei Pecica II și al Parohiei Sederhat, conform Aradon.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Preotul Cătălin Siladi, găsit mort în casă

Preotul Cătălin Siladi, găsit mort în casă

[Sursa foto: Facebook]

Primarul din Nădlac a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook: "Drum lin spre împărăția cerului, părinte

Ne vom aminti cu drag de tine ca foarte bun prieten și ca preot Cătălin Siladi. Odihnește-te în pace! Ne pare rău de asemenea pierdere! Drum lin în împărăția cerului, părinte!", a scris el.

Și enoriașii de la corul Bisericii au transmis condoleanțe familiei și și-au exprimat tristețea la aflarea veștii șocante:

"După câteva ore de la primirea acestei vești, a trecerii la cele veșnice a părintelui Siladi Cătălin, nu îmi găsesc cuvintele și nici nu pot să accept, această veste. Chipul preotului Siladi Cătălin va rămâne imprimat în sufletele noastre a celor ce l-am cunoscut și iubit", spune o persoană din corul bisericesc.

Preotul Cătălin Siladi, găsit mort

Preotul Cătălin Siladi, găsit mort

v


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si