Cea mai recenta isprava a sa este legata de Ileana Ciuculete. Preotul a fost la biserica unde era depus sicriul artistei si a publicat apoi cateva imagini pe contul sau de socialziare, in care el apare langa sicriu, dar in poze se vede bine si chipul moarte. Desi a fost criticat imediat de mai multi fani ai cantaretei, preotul nu si-a sters fotografiile decat dupa ce sefii Bisericii au luat pozitie. 

“Nu este firesc sa exhibam chipul cuiva adormit intru Domnul; trebuie sa il pastram in memoria noastra ca pe un om viu”, a spus purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Preotul mai fusese in atentia mai marilor BOR si dupa ce intr-un reportaj tv se spusese ca face exorcizari intr-o biserica dintr-un sat de langa Targu Mures. "Un alt fel de ortodoxie, spectaculoasa si radicala se dezvolta la Mosuni, un catun de langa Tirgu Mures. In fiecare saptamana, un simplu preot de tara reuseste sa adune in jurul sau mii de oameni. Bolnavi incurabili il cauta iar cei care ii sunt aproape, ucenicii, il divinizeaza”, se arata in reportajul in care mai multi credinciosi chiar povesteau cum tinea parintele slujbele in miez de noapte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Preotul este deosebit de activ in mediul online, el postand nu doar imagini de la concertele pe care le tine, unele chiar in biserici, dar si de la slujbele sale. In urma cu cateva zile, Cristian Pomohaci a postat mai multe fotografii din timpul slujbei de Rusalii, pe care a tinut-o in aer liber, sustinand ca a primit semne divine. 

"In timpul Sfintei Liturghii de la Rusalii, in vremea inchinarii, un porumbel alb ne-a stat ca...tovaras sau ca un semn! Multumim Bunului Dumnezeu pentru cei care au avut ochi sa vada si aceasta lucrare”, a scris preotul in dreptul imaginilor in care se vede pormbelul alb pe turla bisericii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si