Petru Geonea, cunoscut de internauți sub numele Petru Ieromonahul, şi-a şters contul de Facebook cu peste 8.000 de urmăritori. Decizia de a-și șterge contul de pe rețeaua de socializare a venit la scurt timp după ce Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a transmis un comunicat de presă în care a anunţat că preotul nu are binecuvântare ca să slujească în nici o biserică din judeţul Suceava.

Citeste si: Calendar ortodox azi, 7 septembrie 2021: Ce sărbătoare este marţi?

Biserca: ,,Învăţăturile lui sunt greşite”

Conducerea Arhiepiscopiei a explicat că intervenţiile bărbatului din mediul online conţineau învăţături greşite. În plus, aşa-zisul preot folosea mereu limbaj denigrator în susţinerea expunerii sale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Vă rugăm să nu vă lăsaţi înşelaţi de astfel de persoane pentru a nu rămâne păgubiţi financiar şi sufleteşte”, se prezintă în comunicatul Arhiepiscopiei.

De asemenea, comunicatul a fost publicat şi pe pagina de Facebook a Mănăstirii Putna, care a fost criticată în mod indirect de Petru Ieromonahul.

Citeste si: Un preot a încercat să recreeze Învierea lui Iisus şi a cerut să fie îngropat de viu. A fost scos decedat

Femeia criticată de preot este administratorul public al Consiliului Judeţean Suceava

Într-una dintre postările sale, preotul contestat a arătat că la marea sărbătoare de la Putna, eveniment organizat pe 15 august, au participat şi femei tunse şi machiate, având capul descoperit.

Una dintre ele a urcat pe scena care ar fi fost altar. Persoana vizată de critici este Irina Vasilciuc, administratorul public al Consiliului Judeţean Suceava, care a primit o diplomă la Putna, după ceremonia religioasă.

Citeste si: Un preot a fost prins beat la volan. Bărbatul susține că este de la vinul de la Împărtășanie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si