Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Controversatul preot Petru Ieromonahul și-a sters contul de Facebook, în urma unei postări care a stârnit un val de reacții negative

Preotul contestat de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi-a şters contul de Facebook cu peste 8.000 de urmăritori. El a criticat femeile tunse care au participat la marea sărbătoare de la Putna, de pe 15 august.

Alexandra Costea,

[Sursa foto: Facebook- Petru Ieromonahul]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Petru Geonea, cunoscut de internauți sub numele Petru Ieromonahul, şi-a şters contul de Facebook cu peste 8.000 de urmăritori. Decizia de a-și șterge contul de pe rețeaua de socializare a venit la scurt timp după ce Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a transmis un comunicat de presă în care a anunţat că preotul nu are binecuvântare ca să slujească în nici o biserică din judeţul Suceava.

Citeste si: Calendar ortodox azi, 7 septembrie 2021: Ce sărbătoare este marţi?

Biserca: ,,Învăţăturile lui sunt greşite”

Conducerea Arhiepiscopiei a explicat că intervenţiile bărbatului din mediul online conţineau învăţături greşite. În plus, aşa-zisul preot folosea mereu limbaj denigrator în susţinerea expunerii sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Vă rugăm să nu vă lăsaţi înşelaţi de astfel de persoane pentru a nu rămâne păgubiţi financiar şi sufleteşte”, se prezintă în comunicatul Arhiepiscopiei.

De asemenea, comunicatul a fost publicat şi pe pagina de Facebook a Mănăstirii Putna, care a fost criticată în mod indirect de Petru Ieromonahul.

Citeste si: Un preot a încercat să recreeze Învierea lui Iisus şi a cerut să fie îngropat de viu. A fost scos decedat

Femeia criticată de preot este administratorul public al Consiliului Judeţean Suceava

Într-una dintre postările sale, preotul contestat a arătat că la marea sărbătoare de la Putna, eveniment organizat pe 15 august, au participat şi femei tunse şi machiate, având capul descoperit.

Una dintre ele a urcat pe scena care ar fi fost altar. Persoana vizată de critici este Irina Vasilciuc, administratorul public al Consiliului Judeţean Suceava, care a primit o diplomă la Putna, după ceremonia religioasă.

Citeste si: Un preot a fost prins beat la volan. Bărbatul susține că este de la vinul de la Împărtășanie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI