Close sidebar
Close sidebar

Preotul caruia i-a murit in accident un copil, iar celalalti doi sunt grav raniti, declaratie emotionanta despre familia lui “Suntem o familie fericita!” Se intampla in urma cu doi ani

Un grav accident rutier s-a produs vineri dimineata pe autostrada A2, dupa ce soferul unui autoturism din Cluj a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un TIR si a intrat apoi in parapetele despartitor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferul, preot paroh dintr-o comuna clujeana, se indrepta cu familia spre litoral si se pare ca, la un moment dat, s-a intors spre bancheta din spate pentru a discuta ceva cu cei trei copii. A fost momentul in care a pierdut controlul volanului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In urma accidentului, baietelul de trei ani a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a-l resususcita, fetita de un an a ajuns in coma la spitalul Judetean Constanta, iar fetita cea mare, de 7 ani, se afla tot in spital. Mama copiilor, aflata in fata langa sofer a ajuns si ea la spital, preotul, desi ranit, a refuzat transportul la spital.

Reprezentantii Proptopopiatului Cluj au confirmat faptul ca soferul masinii era preotul Dragos Constantin Ane de la parohia Coasta-Tauseni-Filia din judetul Cluj. 
In urma cu doi ani, inainte ca cel de-al treilea copil al familiei sa se nasca, preotul isi prezenta familia mandru tare. “Suntem o familie fericita, implinita din punct de vedere duhovnicesc. Din punct de vedere material nu conteaza prea mult acest lucru pentru noi ”, spunea preotul Ane cu zambetul pe buze.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI