Dan Damaschin, preot misionar la Maternitatea „Cuza-Voda”, reuseste sa-i duca pe copii in tabara cu ajutorul credinciosilor care ii sprijina proiectele de peste an. Un preot din judetul Iasi premiaza cei mai buni copii de care se ingrijeste de mai multi ani cu o tabara la mare. 115 copii sarmani din comunele iesene vor vedea pentru prima data marea la inceputul lunii iulie.

Excursia este organizata de Dan Damaschin, preotul misionar de la Maternitatea „Cuza-Voda”, cu sprijinul credinciosilor impresionati de soarta minorilor.

Tabara se desfasoara in intervalul 2-9 iulie, la Eforie-Nord. Anul trecut, preotul a reusit sa trimita la mare 10 adolescenti premianti din familii nevoiase.

„Anul acesta am fost la fel de atenti la rezultatele scolare. Copiii care merg in tabara sunt premianti, au rezultate deosebite si merita o astfel de excursie. Ne bucuram ca oamenii sunt alaturi de noi si ne sprijina de fiecare data”, a aratat Dan Damaschin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Preotul deruleaza mai multe proiecte pentru familiile nevoiase, cu multi copii, din comunele judetului Iasi. Prin acestea peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din tara impresionati de initiativa preotului. Persoanele interesate sa sprijine proiectele parintelui Dan Damaschin il pot contacta la numarul de telefon 0744.798.610 sau ii pot scrie pe pagina personala de Facebook.

 

Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si