Cel mai mare scandal al anului 2008 l-a avut ca protagonist pe parintele paroh Florin Ciutoiu, de la Biserica „Sf. Andrei” din Cernavoda, care a aparut intr-o inregistrare video in timp ce avea relații cu o femeie. Ciutoiu a spus ca filmarea era mai veche si s-a aparat declarand ca o persoana i-a pus substante psihotrope in bautura, dupa  care femeia l-a ademenit in pat. 

Ciutoiu a fost suspendat de Arhiepiscopia Tomisului, care l-a si cercetat, dar l-a gasit nevinovat.

Preotul a fost trimis la o parohie mai mica, iar recent a fost adus inapoi la biserica din Cernavoda. „Zilele trecute, enoriaşii au aflat cu stupoare că părintele s-a întors în parohie, unde oficiază slujbe. Oamenii povestesc că părintele a ajuns, duminică, la biserică, însoţit de un grup de susţinători, probabil de teama credincioşilor din parohie”, a anuntat Ziua de Constanta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa citata a gazduit si declaratia lui Calin Gavrilas, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului: "Părintele a fost suspendat de Arhiepiscopia Tomisului între 2008 şi 2010. În anul 2010, ancheta a fost finalizată, iar consistoriul patriarhal l-a găsit nevinovat. Ulterior, timp de cinci ani, a slujit la o parohie mică, de 25 de familii, din satul Ţibrinu. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, în urmă cu câteva zile, a revenit la parohia sa din Cernavodă“. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si