Săptămâna trecută, preotul Mirel de la Oinacu a surprins în timp ce își satisfăcea propriile nevoi în parcarea de lângă liceul Cartojan din Giurgiu. Un tânăr l-a văzut și a anunțat poliția.

În urma celor întâmplate, preotul a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, iar Episcopia Giurgiului l-a suspendat din funcție.

Enoriașii s-au revoltat 

În frunte cu primarul, enoriașii îl acuză că i-a făcut de râs și nu-l mai vor la conducerea bisericii.

Citește și: Preotul pervers a ajuns la tribunal, alături de primarul din Oinacu, pentru averea bisericii. Slujitorul lui Dumnezeu își făcea plăcerile în fața unui liceu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totuși, oamenii au păreri împărțite, unii având în continuare cuvinte de laudă la adresa lui: „ A fost bun! -Pentru biserică a fost bun. Pentru biserică! ”, spune unul dintre enoriași. 

În replică, altul e de altă părere: „ Nu! Rău a fost! Foarte rău! A fost rău că cerea bani de la lume prin sat! Se purta foarte rău cu lumea.”

Oamenii nu îl mai doresc pe bărbat în biserică. 

Citește și: După ce s-a îmbătat bine, o femeie a luat la bătaie doi polițiști. De la ce a pornit scandalul din Călărași

„Momentan, până la noi ordine emise de Episcopia Giurgiului, de botezuri, cununii și înhumări în Oinacu se va îngriji celălalt părinte. Cât îl privește pe preotul Mirel, se pare că misiunea sa la Oinacu a luat sfârșit.

Nici primarul nu-l mai vrea în comună. Fabian Țîrcă, primar Oinacu, Giurgiu: Punctul de vedere al meu a fost, față de reprezentanții Episcopiei, ca acest preot să nu mai slujească în comuna Oinacu!”, transmit enoriașii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si