Preotul greco-catolic din Dumbrăvița, județul Timiș, a pierit într-un cumplit accident rutier. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe autostrada A1, în județul Arad, marți seara. Remus Dobra a decedat la 45 de ani după ce a intrat într-un TIR.

Citește si: Un elicopter SMURD intervine la un accident rutier soldat cu patru victime

Victima a pierit la kilometrul 531, pe A1.

Conform reprezentanților IPJ Arad, preotul a acroșat o altă mașină din spatele unui TIR, după care a lovit parapetul lateral. Românul de 45 de ani a fost aruncat din mașină și a decedat.

Moarte cumplită pentru un preot din Timiș

Poliția a fost sesizată cu privire la accident și a intervenit de urgență la fața locului, dar a fost prea târziu. Cadrele medicale i-au declarat decesul lui Remus Dobra. În prezent, oamenii legii cercetează cazul pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

accident

Mașina preotului Remus Dobra.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: O mașină condusă de o şoferiţă începătoare a fost spulberată de un tren

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Remus Dobra era un preot foarte îndrăgit de credincioșii din localitatea Dumbrăvița. Din păcate, acesta a decedat pe autostrada A1, în sensul se mers spre Nădlac.

Citește si: FOTO Cine este tânărul care a murit în accidentul din Cluj

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Citește si: Moarte suspectă în Vaslui! O adolescentă a fost găsită fără suflare lângă aragazul pornit: „Suntem fără cuvinte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si