Close sidebar
Close sidebar

Preot mort într-un grav accident rutier. Remus Dobra a fost aruncat din autoturism

Un preot a murit într-un grav accident rutier, în Arad. Remus Dobra a fost aruncat din mașină, după ce a lovit violent un TIR.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preotul greco-catolic din Dumbrăvița, județul Timiș, a pierit într-un cumplit accident rutier. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe autostrada A1, în județul Arad, marți seara. Remus Dobra a decedat la 45 de ani după ce a intrat într-un TIR.

Citește si: Un elicopter SMURD intervine la un accident rutier soldat cu patru victime

Victima a pierit la kilometrul 531, pe A1. Conform reprezentanților IPJ Arad, preotul a acroșat o altă mașină din spatele unui TIR, după care a lovit parapetul lateral. Românul de 45 de ani a fost aruncat din mașină și a decedat.

Moarte cumplită pentru un preot din Timiș

Poliția a fost sesizată cu privire la accident și a intervenit de urgență la fața locului, dar a fost prea târziu.

Cadrele medicale i-au declarat decesul lui Remus Dobra. În prezent, oamenii legii cercetează cazul pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Mașina preotului Remus Dobra.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește si: O mașină condusă de o şoferiţă începătoare a fost spulberată de un tren

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Remus Dobra era un preot foarte îndrăgit de credincioșii din localitatea Dumbrăvița.

Din păcate, acesta a decedat pe autostrada A1, în sensul se mers spre Nădlac.

Citește si: FOTO Cine este tânărul care a murit în accidentul din Cluj

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral.

Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Citește si: Moarte suspectă în Vaslui! O adolescentă a fost găsită fără suflare lângă aragazul pornit: „Suntem fără cuvinte”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI