In restaurante, bucatarii se intrec in preparate delicioase, care pot fi consumate in saptamana alba.

Calamarul umplut cu crema de brânza si spanac, servit cu garnitura de risotto aromatizat cucereste rapid papilele gustative ale clientilor care se pregatesc de postul Pastelui.
Pentru o portie este nevoie de doua bucati de calamar, spanac congelat, brânza proaspata, oua, orez negru, parmezan, unt si brânza topita. Calamarul se spala in apa cu sare, se unge cu ulei si apoi se umple cu amestecul delicios.

Compozitia se fixeaza in fructele de mare cu o scobitoare, apoi se pune la cuptor pentru 20 de minute.
Între timp preparam garnitura: risotto negru aromatizat, care mai intai se trage la tigaie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Dupa ce am adaugat si unt la risotto, preparatul se aseaza in farfurie, alaturi de fructe de padure si rosii cherry.

Astfel de retete inedite sunt la mare cautare acum, in saptamana alba- o perioada de acomodare inainte de cel mai aspru si mai lung post al ortodocsilor.
Lunea viitoare, pe 11 martie incepe Postul Pastelui, iar timp de 40 de zile nu se mananca lactate, carne sau oua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si