Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Preparate speciale în restaurante, de 1 Mai

Și în restaurante a fost agitație mare! Pe lângă tradiționalii mici, bucătarii au pregătit și alte bunătăți. Printre acestea se numără pastrama de berbecuț, coaste, cârnați de oaie, cârnați de porc, dar și ciorba de burtă.

Redactia Stirile Kanal D,

Preparate speciale în restaurante, de 1 Mai

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Și în restaurante a fost agitație mare de 1 Mai. Maeștrii bucătari s-au întrecut în diferite preparate pentru a le face pe placul tuturor degustătorilor.

Mădălina Bichir, reporter Kanal D, se află într-un local din București și ne aduce mai multe informații:

”Cum altfel să petreacă românii 1 Mai dacă nu cu masa plină. Deja, în bucătăria acestui restaurant forfota a început încă de dimineață pentru ca toate preparatele să fie gata pentru sutele de clienți care sunt așteptați aici.

Alături de mine este Pavel, proprietarul acestui restaurant: Cu ce îi așteptați, astăzi, pe clienți?”

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Viorel, proprietarul unui restaurant: ”Îi așteptăm cu produsele tradiționale, special am deschis și un restaurant lângă măcelărie, mici, pastramă de berbecuț, coaste, cârnați de oaie, cârnați de porc, ciorbă de burtă, murături făcute de noi, pâine făcută de noi, lucrurile pe care le consumă românu de 1 Mai.”

Mădălina Bichir, reporter Kanal D: ” Deci, totul este făcut în casă?”

Pavel, proprietarul unui restaurant: ”Totul este făcut de noi, carnea este de la noi de la măcelărie, totul este făcut de noi.”

Mădălina Bichir, reporter Kanal D: ”Care sunt prețurile? Cât ne costă o porție de mici sau un astfel de platou?

Pavel, proprietarul unui restaurant:  ”Un mic costă 4 lei, un platou mai mic costă 60 de lei, un platou mai mare costă 120 de lei.

Ciorba de burtă costă 20 de lei.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI