Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Preparatele japoneze, sănătoase și gustoase. Restaurantele specializate în sushi sunt tot mai populare

Tradiție și gust, în aceeași farfurie. Restaurantele specializate în sushi sunt din ce în ce mai populare printre români. Preparatele culinare din Japonia nu înseamnă numai sushi.

Redactia Stirile Kanal D,

Preparatele japoneze, sănătoase și gustoase. Restaurantele specializate în sushi sunt tot mai populare

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Restaurantele specializate în sushi sunt tot mai populare

„Am aflat că bucătăria japoneză este una dintre cele mai delectabile bucătării din lume. Când spunem gastronomie japoneză ne referim la pește, fructe de mare, orez și multe vegetale, dar despre această călătorie culinară ne va vorbi chef bucătar Zaharia Andrei.”

Andrei Zaharia, chef bucătar: „Putem începe cu un starter, atunci când mergem la un restaurant de sushi. Aici avem legume tempura. Tempura este un mod de gătire, dar și preparatul în sine. Aici avem legume tempura, creveți tempura, chiar și pește tempura. Putem continua cu o supă: supa miso, care conține alge marine, tofu, ceapă verde. Este foarte bună pentru digestie.”

Dana Luțu, reporter Kanal D:  „Ajungem la felul principal.”

Citeste si: Cutremur în România vineri dimineață! Care au fost zonele afectate și ce magnitudine a înregistrat seismul- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Andrei Zaharia, chef bucătar: „Felul principal poate conține orez prăjit, cu legume, foarte sănătos. Somon gătit într-un sos teriyaki, un sos dulce.”

Dana Luțu, reporter Kanal D: „Și atunci când vorbeam de bucătăria japoneză spuneam că vorbim de foarte mult pește crud.”

Andrei Zaharia, chef bucătar: „Pește crud alături de orez. Acesta este sushi practic.

Avem 3 feluri de sushi: sashimi, nigiri.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI